Over mij

Ik ben Michelle Albers – van Sleeuwen. Ik woon al een aantal jaren in Nijmegen samen met mijn man en onze twee kinderen. Ik ben dol op wandelen in de natuur, zwemmen, maar ik kan ook genieten van een avondje op de bank met een goede film of serie. Ik vind het fantastisch om anderen te kunnen helpen op welke manier dan ook, dit geeft mij energie!

Van kinds af aan wist ik al wat ik wilde: mensen helpen. Een erg breed begrip waar ik een weg in moest zien te vinden. Anatomie, pathologie, psychologie vond ik allemaal erg interessant . Na de opleiding doktersassistente en de opleiding pedagogiek te hebben afgerond heb ik veel mogen leren maar het omvatte eigenlijk nooit alles wat ik zocht.
Ik was zoekende naar iets wat ik niet kon vinden in de beroepen waarvoor ik gestudeerd heb.

Privé heb ik de nodige obstakels en leermomenten mee (mogen) maken in mijn leven. Na het overwinnen van mijn depressies en het leren omgaan met mijn angststoornis, letterlijk de deur weer uit durven, ben ik op een nieuw pad terecht gekomen.
Ik leerde mijzelf kennen, mijn talenten, mijn valkuilen en hoe groot de connectie is tussen lichaam en geest. Hier wilde ik meer over weten!

Ik ben gaan onderzoeken wat de ‘alternatieve geneeswijze’ voor mij kon betekenen. Ik zet het tussen aanhalingstekens omdat ik van mening ben dat er niet zoiets zou moeten bestaan als regulier en alternatief. Er zijn meerdere geneeswijzen en allemaal hebben ze een waarheid in zich die iemand kan helpen.

Ik heb kennis en ervaring opgedaan met een holistische kijk op zorg om een nieuw perspectief te krijgen op klachten en oplossingen, waaronder reiki, hypnose en EMDR.

hypnotherapie-stress-nijmegen

Nadat ik de opleiding tot hypnotherapeut heb afgerond, ben ik in 2023 gestart met de opleiding holistisch therapeut om een nog betere basis te kunnen bieden aan mijn cliënten.

Hypnose heeft mij in mijn kracht gezet en geleerd hoedanig lichaam en geest verbonden zijn. Ik vind het fantastisch om te zien hoe goed mensen geholpen kunnen worden met hypnotherapie en op kort termijn. Dit is hetgeen wat ik wil doen en waar ik mij vol passie voor in wil zetten om mensen te helpen die worstelen met een probleem.

Ik heb nooit begrepen dat mensen energie kregen van werken, maar nu begrijp ik het!
Werken als therapeut heeft mij een doel gegeven waar mijn passie en dromen in gedijen.

Mijn kennis, vaardigheden en ervaringsdeskundigheid wil ik graag inzetten om jou te begeleiden de allerbeste versie van jezelf te worden!